T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAKARYA / PAMUKOVA - Pamukova Anadolu İmam Hatip Lisesi

Pansiyonumuz

Pansiyonumuz 2012-2013 eğitim-öğretim yılında hizmete açılmıştır. Sadece erkek öğrencilere hizmet veren pansiyonumuzun okulumuza 50 metre yürüme mesafesindedir.

Pansiyonumuzda odalarımız m² olarak genişliklerine göre birçoğu 2 kişilik olmak üzere 2,3,4 ve 5’er kişilik odalardan oluşmaktadır. Öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak için pansiyonumuzda etüt odaları, televizyon, mescit ve sosyal alanlarımız bulunmaktadır.

Pansiyonumuzda odaların bulunduğu 1. Katta 10 oda olup her 5 odanın ortak kullanımına uygun 2 WC ve 1 banyo mevcut olup  günlük temizlikleri personelimiz tarafından hijyen kurallarına uygun olarak yapılmaktadır. Pansiyonumuzun ısınma sistemi doğalgazlı olup, haftanın her günü   24 saat duş ve sıcak su imkânı bulunmaktadır.

Yemekhanemizde görevli  bir adet aşçımız bulunmakta oluphijyen kurallarına dikkat edilerek, sağlıklı bir şekilde  yemek hizmeti verilmekte olup pansiyon öğrencilerimize Açık büfe sabah kahvaltısı, öğle yemeği, akşam yemeği, akşam ara öğünü olmak üzere 4 öğün yemek hizmeti sunulmaktadır. İlkemiz  "Kendi çocuğumuza yedirmeyeceğimiz hiçbir şeyi çocuklarınıza yedirmemek olup, Pamukova Anadolu İmam Hatip Lisesi idaresi, öğretmen ve personeli ile kaliteden ödün vermeden, aile sıcaklığında hizmet vermek için sizin için buradadır.

ÖĞRENCİLER

ODA

KAPASİTE

ERKEK

10

31

.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 26.10.2023 - Güncelleme: 04.03.2024 12:10 - Görüntülenme: 76
  Beğen | 0  kişi beğendi