Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle hazırlayıp sunduğumuz ilçe programı tüm davetliler tarafından beğeniyle izlendi. Programda emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor, şanlı tarihimize altın harflerle yazdığımız bu zaferi bizlere kazandıran tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla yad ediyoruz.

Mrt

Öğrencilerimizde olumlu davranışların kalıcı hale gelmesi adına düzenlediğimiz "Ayın Öğrencisi" yarışmasında örnek tutum ve davranışlarıyla 1. olan 12-B sınıf öğrencimiz  Nisanur Budak Şubat Ayı ayın öğrencisi seçilmiştir. Öğrencimize belgesini veren Okul Müdürümüz Osman Aydın ayrıca kahvaltı çeki vererek onure etmiştir. Tebrikler Nisanur Budak.

Mrt

Türkiye Yazarlar Birliği Sakarya Şubesi çatısı altında bulunan Adalı Kadın Yazarlar derneğini okulumuzda Edebiyat söyleşisi düzenlemiştir. Bu buluşmaya öncülük eden okulumuz ilk mezunlarından yazar Filiz TOKLU başka olmak üzere birbirinden değerli tüm kadın yazarlarımıza ve TYB Sakarya Şubesi başkanı Fahri TUNA’ya şükranlarımızı sunarız.

Mrt

Yalova'da düzenlenen Türkiye Wushu Şampiyonasında sanda kategorisinde 12. Sınıf öğrencilerimiz Sıla Dere ve Muhammet Emir Alıç 1.lik elde etti. İkizler spor kulübü hocaları Nebi ve Naci İhtiyar'a tesekkür ediyor, öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

Öğrencilere yönelik yürütülen "Başarı Teknikleri ve Başarıda Motivasyon" seminerleri kapsamında okulumuzda Tarihçi Yazar Mustafa Turan'ı ağırladık. Yazar Turan "Bir Sevdadır İmam Hatipli Olmak  ve Başarı Teknikleri" konulu semineri ile öğrencilerimizle bir araya geldi. Seminere İlçe Mem Müdürümüz Sayın Aziz Demir ve eski İlçe Mem Müdürlerimizden Sayın Muhsin Akın hocamızda teşrif etti. Oldukça verimli geçen seminer için Tarihçi Yazar Mustafa Turan'a teşekkür ederiz.

Ock

İl Mem Müdürlüğümüz ile Cihannuma Derneği arasında yapılan protokol gereği Akademisyenler Prof. Dr. Necmettin ALKAN ve Doç. Dr. Yaşar KAHRAMAN tarafından "Filistin Bizim Neyimiz Olur" konulu konferan düzenlendi.

Ock

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile Yeni Dünya Vakfı tarafından organize edilen "Kalbimiz Kudüs, Yüreğimiz Gazze" adlı resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında okulumuz 9.sınıf öğrencisi İncinir Koç "Dünyanın Hüzünlü Kalbi" adlı kompozisyonu ile kompozisyon dalında İl 3.sü oldu. Ödül gecesinde ödülünü Milletvekilimiz Ali İnci'den alan öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Ock

İlçe Kaymakamımız Sayın Gürsel Temurci, İlme MEM Müdürümüz Aziz Demir ve İlçe MEM Şb. Müdürümüz Murat Öz okulumuzu ziyaret ettiler. Kaymakamımız Sayın Gürsel TEMURCİ sınıfları gezerek öğrencilerimizle görüştü ve onlarla tecrübelerini paylaştı. Ayrıca Öğretmenler odasında öğretmenlerimizle bir araya gelen Sayın TEMURCİ, öğremenlerimizle sohbet ederek öğretmenlerimizin taleplerini dinledi. Kaymakamımız Sayın Gürsel TEMURCİ'ye bu nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.

Ekm

Öğrencilerimizde olumlu davranışların kalıcı hale gelmesi adına düzenlediğimiz "Ayın Öğrencisi" yarışmasında örnek tutum ve davranışlarıyla 1. olan 12-B sınıf öğrencimiz Şuğra Şevval Çiçek Aralık Ayı ayın öğrencisi seçilmiştir. Öğrencimize belgesini veren Okul Müdür Baş Yardımcımız Kadir Aslan ayrıca kahvaltı çeki vererek onure etmiştir. Tebrikler Şüğra Şevval Çiçek.

Ara

İsrail saldırıyla Filistin'de  hayatını kaybeden minik bedenlerin her biri için İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz himayelerinde ve Dğgerler Eğitimi kapsamında ağaç dikme etkinliğine bizde öğrencilerimizle birlikte katıldık. Etkinlikte 6000 fidan öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte toprakla buluştu. Bu vesileyle Filistin'de yaşamını yitiren masum sivilleri rahmetle yâd ediyoruz.

#HerFidanBirCan

Ara

Okulumuz Arapça Öğretmeni Müzeyyen Bulut koordinesinde Arapça kelime yarışması düzenlendi. Yarışmada derece elde eden öğrencilerimiz 9-B Sınıfından Beyza Şahin, 9-A Eymen Demir ve M.Taha Şimşek'e öğretmenimiz hediyelerini verdi. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

Okul Sporları kapsamında düzenlenen il bilek güreşi müsabakalarında okulumuz 12.B sınıfı öğrencisi Esma Çalkut sağ ve sol kolda il 2. si olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Ara

Öğretmenlerimiz İsmail Cebe, Elif Yılmaz ve Habib Çetin tarafından hazırlanarak öğrencilerimize yönelik "Filistinde Meselesi Nedir?" konulu panel düzenlendi.

Ara

Okul Sporları kapsamında düzenlenen Genç Erkek ve Genç Kız Bowling müsabakalarında okulumuz Genç Kız ve Genç Erkek Bowling takımımız il 3. sü olmuştur. Tebrikler Gençler.

Ara

Okulumuz rehberlik servisi tarafından velilerimize ‘’Bilinçli Teknoloji Kullanımı’’ üzerine seminer verildi.