Ara

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının 1.donem veli toplantısı gerçekleştirildi. Açılış konuşmasını yapan Okul Müdürümüz Osman AYDIN okul ve öğrencilerimiz hakkında genel değerlendirme yaptı. Ardından velilerimiz öğretmenleri ziyaret ederek öğrencileri hakkında birebir görüşmeler gerçekleştirdi.

Ara

Sakarya Üniversitesi'nin başlatmış olduğu üniversite tanıtım günleri etkinliğine 12. Sınıf öğrencilerimiz katıldı. Etkinlikte YKS hakkında bilgilendirilen öğrencilerimiz Sakarya Üniversitesi'nin çeşitli fakültelerini gezerek bilgi aldı.

Kas

Öğrencilerimiz İstanbul gezisinde bir çok tarihi ve kültürel değerlerimizi görme fırsatı buldu.

Kas

Alanında uzman bilim insanlarını öğrencilerle buluşturmak amacı ile gerçekleştirilen Tübitak Bilim Söyleşileri bugünde okulumuzda yapıldı. Kırklareli Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Emrullah TÖREN "Çok Yönlü Kariyer Planlama" konulu söyleşisinde  kariyer sahibi olurken edinilen kazananlardan bahsetti ve öğrencilerimizin sorularını yanıtladı. Programın sonunda Sayın TÖREN'e Okul Mudürümüz Osman AYDIN çiçek ve belge takdim etti.

Ekm

Pamukova İlçe Gençlik Merkezimiz okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimize Gençlik Merkezinin etkinlik ve faaliyetleri hakkında bilgilendirme yaptılar.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı olaması nedeniyle bu yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı daha büyük bir coşkuyla kutlandı. Öğrencilerin hazırladıkları bir birinden güzel etkinliklerle kutlanan programda ilçe halkının yoğun katılımıyla ilçe stadı doldu taştı.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.Yılı Kutlamaları münasebetiyle okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri tarafından hatimler okundu. Okulumuzda ve Cuma Namazı vaktinde Tatbikat Camisinde düzenlenen programda cumhuriyetimizin kuruluşundan bugüne kadar vatan için canını vermiş aziz şehitlerimizin ve ahirete intikal etmiş merhum gazilerimiz için  okunan hatimlerin duası yapıldı. Öğrencilerimiz Kuran-ı Kerim tilaveti, ilahiler ve şiirler okudu. Programın sonunda cemaate ikramda bulunuldu.

Ekm

Okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri ' İyilik Zamanı" etkinliği çerçevesinde yardıma muhtaç ailelerimize ayni ve nakdi destek olmaya devam ediyor. İyilikte yarışan tüm Pamukova Anadolu İmam Hatip Lisesi ailesine teşekkür ediyoruz.

Ekm

Öğrencilerimizde temizlik alışkanlığını pekiştirmek adına "Temiz Okul, Temiz Çevre" sloganıyla düzenledigimiz "Haftanın Temiz Sınıfı" yarışmasında Ekim ayı 4. haftasında 12-B sınıfı haftanın temiz sınıfı seçilerek kupayı sınıflarına götürmüşlerdir. Teşekkürler  12-B Sınıfı...

Ekm

OKULUMUZDA BİRKAÇ YILDIR AYIN ÖĞRENCİSİ PROJESİ YÜRÜTÜLMEKTEDİR. SINIF ÖĞRETMENLERİ SINIFINDAN BİR ÖĞRENCİYİ ADAY GÖSTERMEKTEDİR. ADAYLAR PUANLLANARAK ONUR KURULU, DİSİPLİN KURULU VE REHBERLİK SERVİSİNCE OLUŞTURULAN ÖDÜL KURULUNCA 2. BİR DEĞERLENDİRMEYE TABİ TUTULMAKTADIR.  İKİ PUANLAMANIN ORTALAMSINA GÖRE  EN YÜKSEK PUANI ALAN ÖĞRENCİ O AYIN ÖĞRENCİSİ SEÇİLMEKTEDİR. AYIN ÖĞRENCİSİ HEM BELGE İLE HEM DE KAHVALTI ÇEKİ İLE ÖDÜLLENDİRİLMEKTEDİR.BU AYIN ÖDÜLLENDİRİLENİ DE 12/B SINIFINDAN ZÜMRANUR KOCAMAN OLMUŞTUR. ÖĞRENCİMİZİ TEBRİK EDERİZ. BAŞARILARI DAİM OLSUN

Öğrencilerimizde olumlu davranışların kalıcı hale gelmesi adına düzenlediğimiz "Ayın Öğrencisi" yarışmasında örnek tutum ve davranışlarıyla birinci olan 12.sınıf öğrencimiz Zümranur Kocaman Ekim Ayı ayın öğrencisi seçilmiştir. Öğrencimize belgesini veren Okul Müdür Baş Yardımcımız Kadir Aslan ayrıca kahvaltı çeki vererek onure etmiştir. Tebrikler Zümranur Kocaman.

Ekm

İmam Hatip Okulları Kuruluş Yıl Dönümü münasebetiyle düzenlediğimiz programa konuşmacı olarak katılan Öğretmen, Yazar, Sosyolog Sn. Ferudun Eser Hocamız Imam Hatip Okullarının tarihi, misyonu ve vizyonu hakkında  öğrencilerimizle söyleşi gerçekleştirdi. Sayın Ferudun Eser Hocamıza teşekkür ederiz.

Ekm

Öğrencilerimizde deprem bilincini artırmak, depremde olası can kayıplarını en aza indirmek amacıyla rutin deprem tatbikatları yapıyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yıl Kutlamaları kapsamında ilimizde düzenlenen Dart turnuvalarında okulumuz genç erkek Dart takımımız il 3.sü olmuştur. Tebrikler gençler..

Ekm

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Aziz Demir ve Şube Müdürümüz İbrahim Halil Parlak pansiyonumuzu ziyaret ederek öğlen yemeğini öğrencilerimizle birlikte yediler.  Öğrencilerimize yemek dağıtımı yapan İlçe MEM Müdürümüz Aziz Demir pansiyon hakkında bilgi aldı.

Ekm

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İlçemiz Din Görevlilerinden İsa Yaşaroğlu Hocamız öğrencilerimizle buluşarak günün anlamına binaen  söyleşi gerçekleştirdi.